Nyhedsbrev august 2020

Midsommer hilsen til alle i Blomsten
Kære alle!

Hermed en varm hilsen fra formand og bestyrelse med de sidste nyheder.
2020 har på mange måder været et stille år – indtil videre, og foreningens sociale aktiviteter har kørt på lavt blus, men heldigvis har der henover sommeren været mandagshygge med strikning, snak, øl og vand og almindelig samvær i nogenlunde afstand. Haverne er da også brugt flittigt og godt vi har dem.

Kontortid: som I måske har opdaget har vi igen åbent om mandagen fra 18-19 i ulige uger. Og selvom bestyrelsen ikke har været så synlig, har vi faktisk haft en del at lave. Folk har nemlig fundet ud af at skrive til os, og rigtig mange har spurgt om hvordan man kan få en have. Derudover har vi som nogen sikkert ved, haft et par havesalg.

Nogen er flyttet – på landet og nye er kommet til! Så vi har sagt farvel til Sarah og Casper i have 121, som er overtaget af Charlotte! Og Helle og Claus er flyttet til Fyn, så deres have 91 er overtaget af Jesper og Sofie! Velkommen til Jer alle!

Som I ved, er generalforsamlingen jo udskudt til lørdag d. 12. Sept. Kl. 10-12.
Vi sender dagsorden 14 dage før. I har tidligere modtaget beretning, regnskab og budget. Hvis nogen mangler det, så skriv til bestyrelsen.

Fællesarbejdet i foråret gik faktisk godt, selvom der gik lidt ged i det hist og her! Det der mest står til en ekstra indsats, er toppen på hækken især langs Humlestien og ydersiden, – så den må have en ekstra omgang ved det kommende fællesarbejde, som jo er d. 19. Sept. fra kl. 9-13 med efterfølgende frokost og fest fra 13.30 – ca. 17.30
Vi glæder os til at ses igen omend det stadig skal være med afstand!

Varme hilsner

Pva bestyrelsen
LR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *