Sensommer brev

Kære alle i Blomsten!
Her kommer et lille sensommerbrev fra bestyrelsen fra en dag med 27 gr.
Vi nærmer os sidste fællesarbejde, som er lørdag d. 21/9 fra kl. 9 -13.
Hvis I ikke allerede har tilmeldt Jer via hjemmesiden eller på kontoret, så kontakt os venligst!
Sædvanen tro inddeles x antal grupper med hver sin sjakbajs. Som regel er der nogen, der bliver hurtigere færdige end andre, så husk at være solidariske med hinanden og dem der er bagud.

?

Fællesarbejdet afsluttes med en fælles frokost og sensommerhygge kl. 14 


Mandag d. 23/9 er der sidste kontortid, hvor bestyrelsen laver suppe med brød, og hvor vi får lejlighed til at ønske hinanden godt efterår.

Vedr. lukning af vand er der heldigvis længe til, men alligevel! Husk at rense vandkasserne og luk for vandet inden, også når I ikke er i haven.

Sidste nyt omkring Petanque er, at gruppen har foreslået at bruge den brede sti mellem have 73 og 75. Det synes bestyrelsen er en fin ide, som gruppen går videre med.

I forbindelse med generalforsamlingen i april havde vi jo en lille workshop, hvor der kom flere gode ideer til initiativer frem. Bestyrelsen opfordrer alle med gode ideer til at komme med forslag til næste generalforsamling! Så er der en hel vinter til at tænke i

?

Som vi tidligere har skrevet, kan vi konstatere, at der stadig køres vel hurtigt på hovedstien! Alle bilister tænk nu på det – farten skal ned! Der er omkringfarende børn, som tror der ingen farer er!

Til Jer alle! Nyd denne fantastiske sensommer og på gensyn til fællesarbejde og efterfølgende hygge!

Mange hilsner
Bestyrelsen

Her tænker du på “Sensommer brev”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *